Şirket Bilgileri

Amatör bir ruhla ticari hayata atılan 2 kardeş girişimci tarafından 2009 yılında kurulduk. İlk projemiz olan İLKSMS’i hayata geçirdik ve günümüzde eğitim kurumlarınca aranan uygulama halini aldık. E-okul destekli çalışan platformumuz sayesinde eğitim kurumları, velileri öğrencinin durumu hakkında SMS yolu ile kolayca bilgilendirebiliyorlar. 2010 yılında VATAN SMS’i oluşturduk ve firma, şirket, dernek, okul,sendika,sivil toplum örgütleri ve kişisel kullanım amacıyla kullanıma sunduk. 2016 yılında da SİTE VE APARTMAN YÖNETİM PROGRAMI’nı hayata geçirdik ve yöneticilerin yükünü azalttık. Sürekli büyüyen güçlü bir ekip halini aldık ve 2017 yılında SALON RANDEVU platformu ile devam ettik. SALON RANDEVU ile müşterilerin mobil uygulama üzerinden kolayca randevu alabilmesini, salon sahiplerinin ise işlemlerini kolayca yürütebilmelerini sağladık. Ve 2018 yılına gelindiğinde dernek müşterilerimizin yoğun talebi üzerine KOLAY DERNEK platformunu hayata geçirdik..

Vatan Soft'a Git

Şirketimizin ulusal ve uluslar arası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerimizi sürekli geliştiren, sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye’nin en güvenilir ve saygın kuruluşu olmak. Şirketimizin çatısı altında gelişmeye ve geliştirmeye açık personellerin yetiştirilmesi ve hizmetlerin sonsuza dek sürmesi amaçlanmaktadır. Şirketimiz bünyesinde derneklerin ihtiyacı olan her türlü hizmeti web tabanlı olarak derneklere sunmaktır. Ülkemizde derneklerin önemi ve sürdürülebilirlikleri ancak Kolay Dernek yazılımı ile sağlanarak önemli hale getirilebilir. Üye sayısına göre gelirleri düşük yada gelir gider dağılımı düzensiz derneklerin bu sorunu aşabilmelerini sağlamaktır.

Blog Yazılarımıza Bakın

Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, uygun fiyata kaliteli hizmet almak herkesin hakkı. Vatansoft ailesi olarak bunun için çalışıyoruz. Yapı bakımından mobil ve internet'e erişimi olan her cihazdan erişilebilir bir yazılımı siz kullanıcılara sunmak bizim için önemli bir misyondur. Derneklerin yönetimini her an, her yerden yapabilmeniz ve dernek üyelerinize yönetim olarak yaptığınız çalışmaları her platformdan sunabilmeniz için gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Bizi tercih eden derneklerin talepleri doğrultusunda gelişimimiz olum yönde ilerlemektedir.

Referanslar

Neden Biz?

Dernekler İçin Hızlı Çözümler Üretiyoruz.

• Dernek, Sendika, Kurum ve Kuruluşlar İçin %100 Uyumluyuz
  • İlk ve Tek SMS Bildirim Özelliği Olan Dernek Yazılımıyız
  • Haftanın 7 Günü Mesai Saatleri İçerisinde Anında Destek; Mesai Saatleri Dışında Mail İle Destek Veriyoruz
  • Güncel ve Gelişmiş Arayüz Sayesinde Bilgisayar, Mobil, Tablet ve İnternete Bağlı Bir Çok Cihazdan Erişim Sağlıyoruz.
  • 3 Farklı Paket Sayesinde İhtiyacınız Olanı Kullanma İmkanı Sunuyoruz
  • Kalite ve Fiyat Politikası Bakımından En Ekonomik Dernek Yazılımıyız

Ekibimiz

Uzman ekibimiz de departmanlara ayrılmış çalışanlar ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Bizimle iletişime geçin

Bilmek istediğiniz tüm detaylar için bizimle iletişim kurmalısınız!

PROJE
TAMAMLANDI