Kredi Kartı ile
Aidat Tahsilatı

Kredi Kartı ile aidat tahsilatı imkânı sunan Kolay Dernek sayesinde siz de kusursuz bir dernek yönetim sürecine kapı aralamak istemez misiniz? Başarılı bir süreci dijitalleştirmek fazlasıyla kolay olacak!

Kredi Kartı ile
Kolay Ödeme

Kredi kartınızı kullanarak kolayca ödeme yapabilir ve aidat gibi ödemeleri geciktirmek durumunda kalmazsınız.

3D Secure ile
Ödeme Fırsatı

Kredi kartı ile ödemelerinizi yaparken 3D Secure fırsatlarından yararlanarak bilgilerinizin güvende kalmasın da sağlayabilirsiniz.

Otomatik Ödeme
Talimatı

Sistemde bulunan otomatik ödeme fırsatları ile herhangi bir gecikme olmaksızın aidat ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tüm Borçlarınızı
Tek Tıkla Ödeme

Bütün borçlarınızı Kolay Dernek sistemi üzerinden tek seferde ödeyerek avantajları yakalayabilirsiniz.

Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler burada ve bir arada.