Günlük Yedekleme

Kolay Dernek, günlük yedekleme sayesinde kayıtların kontrol altına alınmasını sağlar. Bu kapsamda kayıtların silinmesi herhangi bir risk oluşturmaz.

Geniş Depolama
Alanı

Günlük yedekleme imkânı kapsamında verilerinizin boyutu ne olursa olsun geniş yedekleme imkânı sayesinde bilgileriniz güvende kalır.

Uzun Süreli Saklama

Yedeklenen verilerin uzun süreyle saklanması sayesinde dernek işleyişinin sekteye uğraması söz konusu değildir. Yedekleme bütün riskleri ortadan kaldırır.

Otomatik Yedek
Ayrıcalıkları

Günlük yedeklemenin otomatik olarak gerekleştirilmesi sayesinde yedeklemeyi unutmak gibi durumlar derneğiniz için bir sorun teşkil etmiyor.

Eski Yedek Silme

Günlük yedekler belli bir süre saklandıktan sonra süresi geçen yedeklerin otomatik olarak silinmesi de mümkün oluyor.

Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler burada ve bir arada.