Kolay Dernek
Nedir?

Kolay Dernek, Türkiye’de bulunan derneklerin iş ve işlemlerini daha başarılı bir şekilde tamamlayabilmesi adına tercih edilen avantajlı bir seçenektir. Siz de Kolay Dernek sayesinde derneğinizin yönetimini kolaylaştırabilirsiniz.

Dernek Yönetimi
Düşündüğünüzden Daha Kolay

Kolay Dernek, dernek yönetim süreçlerinde karşı karşıya kalabileceğiniz bütün problemleri ortadan kaldırmayı amaçlar. Üstelik size özel paketler sayesinde uygulamanın avantajlarını da çeşitlendirmek mümkün olur!

Dernek Yönetiminde
Profesyonel Yaklaşım

Derneğinizi yönetirken aidat, üye işlemleri ve daha pek çok detayı dikkatle değerlendirmeniz gerekir. Kolay Dernek dijitalleşme süreçleri sayesinde ihtiyacınız olan her şeyi elinizin altına getiriyor. Size sadece kolaylıktan faydalanmak kalıyor.

İşinizi büyütmek için eksiksiz bir çözüm!

Üye İşlemleri

Üyeler için özel olarak oluşturulan panelde üyelerle alakalı işlemlerin kolay bir şekilde yapılması söz konusu.

Toplu Borlandırma

Toplu borçlandırma uygulaması ile dernek yelerine eş zamanlı borç yazılması sağlanır.

Muhasebe İşlemleri

Kolay Dernek ile muhasebe kayıtlarını kolay bir ekilde tutmak ve zamandan tasarruf etmek fazlasıyla mümkün.

Personel İşlemleri

Personel işlemleri ile daha başarlı bir süreç yönetimi mümkün oluyor.

Mesaj Merkezi

Mesaj merkezi sayesinde dernek üyelerine gönderilmesi gereken btün mesaj ve bilgilendirmeleri tek bir noktadan yönetmek fazlasıyla kolaylaşıyor.

Raporlama ve Analiz

Kolay Dernek sayesinde derneğinizle alakalı bütün rapor ve analizleri tek tıkla edinebilirsiniz.

Yönetici Arayüzü

Yönetici arayüzü sayesinde yönetim ile ilgili işlemleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.

Dernek Yönetimi

Dernek Yönetimi işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmek mümkün olurken bütün süreçlerin online ortamda yürütülmesi de sağlanıyor.

Fatura İşlemleri

Kolay Dernek, Fatura İşlemleri sekmesi üzerinden derneğe ait bütün faturaların girişinin yapılması ve takibin gerçekleştirilmesi mümkün!

Gecikme Faizi İşlemleri

Dernek üyeliği ile ilgili yapılması gereken ödemelere dair gecikme faizi uygulama işlemleri otomatik olarak Kolay Dernek tarafından uygulanıyor.

Günlük Yedekleme

Kolay Dernek, günlük yedekleme sayesinde kayıtların kontrol altına alınmasını sağlar.

Kart ile Aidat Tahsilatı

Kredi Kartı ile aidat tahsilatı imkânı sunan Kolay Dernek sayesinde siz de kusursuz bir dernek yönetim sürecine kapı aralamak istemez misiniz?

Referanslar

Dernek Yönetmek Sizi Zorlamayacak!