Üye
İşlemleri

Üyeler için özel olarak oluşturulan panelde üyelerle alakalı işlemlerin kolay bir şekilde yapılması söz konusu. Böylelikle dernek üyelerinin pek çok işlemi dijital ortamda tamamlaması da olası!

Üye
Aidat Takibi

Üye giriş ekranı aracılığıyla üyelerin aidat takibini basit bir şekilde yapması mümkün. Bu sayede aidat ödemeleri ve diğer bütün işlemlerle ilgili çözümlere ulaşmak kolaylaşıyor.

Üye Bilgileri Düzenleme

Üye giriş ekranı aracılığıyla üyelerle alakalı bilgileri güncellemek ya da değiştirmek çok daha kolay. Bu sayede üyelik ekranını avantajlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Arayüz

Üyeler için oluşturulan kısımda kullanışlı bir arayüz sayesinde avantajlarla dolu çözümlerden faydalanabilirsiniz.

Üyelik
Silme İşlemleri

Kolay Dernek sistemi üzerinde bulunan üye giriş ekranı üzerinden üye bilgilerini silerek kaydınızın kaldırılmasını da talep edebilirsiniz.

Apartman Yönetiminde Birkaç Tıkla Kaliteyi Yakala!