Yönetici Arayüzü

Yönetici arayüzü sayesinde yönetim ile ilgili işlemleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz. Bu çerçevede amaç yönetimi kolaylaştırmak ve kullanışlılğı arttırmak olacak.

Yönetici
Görev Kontrolü

Yöneticilerin toplantı, çağrı ve diğer bütün işlemlerle alakalı görevleriyle ilgili oluşturduğu kartlar üzerinden görev kontrollerini yapması mümkün. Bu sayede dernek yönetiminde daha düzenli bir çözüme ulaşmak muhtemel.

Üye Ekleme ve
Üye Çıkarma

Yönetici paneli, doğrudan dernek yönetimine olanak tanıdığından üyelerle alakalı işlemleri de kolayca yapmanız mümkün.

Muhasebe Kayıtları

Yönetici arayüzünden muhasebe kayıtlarına ulaşmak ve gerekli kontrolleri yapmak mümkün. Bu sayede daha avantajlı bir dernek yönetimi gündeme gelir.

Personel İşlemleri

Yönetici arayüzünden personel ile alakalı izin, maaş, prim ve ödemelerin takibi anlık bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler burada ve bir arada.