İhtiyacınız Olan
Tüm Özellikler

Derneğinize dair tüm bilgileri her an kontrol edebilmenin rahatlığıyla tanışın.

Kolay Dernek ile
Hepsi Bir Arada

Derneğinizde hem yöneticiler hem de sakinler aynı anda mutlu olabilir. Nasıl mı? Tabi ki Kolay Dernek ile! Siz de Kolay Dernek'in kolaylıklarından faydalanmaya başlayın. Kredi kartı ile tahsilattan ,personel ve muhasebe yönetimine yapacağınız tüm işlemleri Kolay Dernek ile kolayca planlayabilir, kontrol edebilir ve düzenleyebilirsiniz. İşte işlem yapmak bu kadar kolay!

Üye İşlemleri

Üyeler için özel olarak oluşturulan panelde üyelerle alakalı ilemlerin kolay bir şekilde yapılması söz konusu.

Toplu Borçlandırma

Toplu borçlandırma uygulaması ile dernek üyelerine eş zamanlı borç yazılması sağlanır.

Muhasebe

Kolay Dernek ile muhasebe kayıtlarını kolay bir şekilde tutmak ve zamandan tasarruf etmek fazlasıyla mümkün.

Personel İşlemleri

Personel işlemleri ile daha başarılı bir süreç yönetimi mümkün oluyor. Kolay Dernek ile dernek çalışanlarına dair işlemler tek bir yerde toplanıyor.

Kolay Dernek
Yöneticinin Dijital Dostu

Kolay Dernek Gelirinizi ve giderinizi de aynı anda görüntüleyebilir, karşılaştırabilir ve düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz; banka hesaplarınızda ne kadar bakiyeniz kaldığını grebilir ve önleminizi önden alabilirsiniz ya da dernek üyelerinin kredi kartı ile ödeme yapmasını sağlayıp beklemeden aidatlarınızı toplarsınız. İşte yönetmek bu kadar kolay!

Mesaj Merkezi

Mesaj merkezi sayesinde dernek üyelerine gönderilmesi gereken bütün mesaj ve bilgilendirmeleri tek bir noktadan yönetmek fazlasıyla kolaylaşıyor.

Raporlama ve Analiz

Kolay Dernek sayesinde derneğinizle alakalı bütn rapor ve analizleri tek tıkla edinebilirsiniz.

Yönetici Arayüzü

Yönetici arayüzü sayesinde yönetim ile ilgili işlemleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.

Dernek Yönetimi

Dernek Yönetimi işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmek mümkün olurken btün süreçlerin online ortamda yürütülmesi de sağlanıyor.

Kolay Dernek
Şeffaf Yönetim

Kolay Dernek SMS bilgilendirmeleri ile dernek üyelerinizi kolayca bilgilendirebilirsiniz. Duyuru ve bilgilendirmeler ile daha şeffaf ve sıcak bir iletişim yakalama ansına sahip olabilirsiniz. Onlara mobil uygulama üzerinden sizlere direk iletişim kurma imkanı sağlarsınız, böylelikle yönetim ve dernek üyeleri arasında sıcak bir iletişimin sağlanmasına katkıda bulunabilirsiniz. İşte öneri almak ve güzel hizmet vermek bu kadar güzel!

Fatura İşlemleri

Kolay Dernek, Fatura İşlemleri sekmesi üzerinden derneğe ait bütün faturaların girişinin yapılması ve takibin gerçekleştirilmesi mümkün!

Gecikme Faizi İşlemleri

Dernek üyeliği ile ilgili yapılması gereken ödemelere gecikme faizi uygulama işlemleri Kolay Dernek tarafından uygulanıyor.

Günlük Yedekleme

Kolay Dernek, günlük yedekleme sayesinde kayıtların kontrol altına alınmasını sağlar. Bu kapsamda kayıtların silinmesi herhangi bir risk oluşturmaz.

Kart ile Aidat Tahsilat

Kredi Kartı ile aidat tahsilat imkânı sunan Kolay Dernek sayesinde siz de kusursuz bir dernek yönetim sürecine kapı aralamak istemez misiniz?

Detaya Git
Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler burada ve bir arada.