Dernek Muhasebe Programı ile
Derneğinizin gelir giderleri Sizin Takibinizde Olsun!

Derneğinizin Muhasebe işlemlerini takip edebilmeniz için geliştirdiğimiz Dernek Muhasebe Programı olan KOLAY DERNEK ile tek tuşla işlemlerinizi gerçekleştirmenin ve kayıt altına alabilmenin keyfini sürün.
Kolay Dernek kolay arayüzü ile gelir gider işlemlerinizi dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde takip edin, verilerinizi kolayca yönetin.
Ön Muhasebe işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde gerçekleştirin.
Borç girişleri yapabilir, girdiğiniz borçları görüntüleyebilir,tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Dernek Muhasebe Programı İle tüm ön muhasebe işlemleri elinizin altında.
Gelir Gider işlemlerinizi kayıt altına alabilir, her türlü cari işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kasalarınız arası aktarımlar yapabilir, tüm işlemlerinizi raporlayabilir, tablolayabilir ya da listeleyebilirsiniz.
Kasa Defteri, İşletme Defteri, Karar Defteri ve Hesap Hareketlerinizi görüntüleyerek takip edebilirsiniz.